вівторок, 21 листопада 2017 р.

День Гідності та Свободи

Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004-го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 - го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

Під час другого Майдану, чотири роки тому, розгорнулися події, які призвели до кардинальних змін в українському суспільстві. Всупереч і на противагу жорстокості та тотальному тиску правлячого режиму країна згуртувалася, а її громадяни вкотре довели, що шлях України – європейська цивілізація, і ми самі будемо вирішувати наше майбутнє.
День Гідності та Свободи – свято особливе, бо за ним стоять місяці безпрецедентної мужності, жертовності і відваги наших громадян – чоловіків і жінок, людей похилого віку і молоді, людей різних політичних переконань і культурних уподобань, різних мов і віросповідання, які всьому світу продемонстрували рішучу протидію свавіллю, беззаконню, безкарності. Водночас це – свято пам’яті про подвиг новітніх українських героїв, свято нашої єдності, нашої непохитної волі!
У День Гідності та Свободи ми низько вклоняємося всім захисникам української державності, подвигу загиблих патріотів, які пішли у вічність заради нашого з вами майбутнього. Давайте будемо гідними нащадками борців за свободу України та разом розбудовуватимемо сильне демократичне суспільство, в якому на всіх рівнях дотримуватимуться ідеалів справедливості, пануватиме закон і порядок.

Немає коментарів:

Дописати коментар